Saramura de pui

Se fierb toate ingredientele apoi se pune carnea in bait si se va tine la frigider sa se fezandeze 6 ore. Apoi o scoateti la vint pentru a se zvinta s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de pui calitatea 1 si de apa
  • in care se amesteca urmatoarele ingrediente: sare
  • piper
  • usturoi
  • cimbru
  • rozmarin
  • foi dafin
  • vin alb sec
  • otet balsamic
  • ulei masline
  • boia dulce
  • si coriandru verde proaspat

Mod de preparare

Se fierb toate ingredientele apoi se pune carnea in bait si se va tine la frigider sa se fezandeze 6 ore. Apoi o scoateti la vint pentru a se zvinta si o puteti frige pe gratar.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Linguini con gamberetti sau Paste cu creveti

Dupa o reteta de-a Sylviei. Demult imi doream sa incerc o reteta cu creveti, dar m-am tot ferit de ei, nu stiu de ce. Sunt...

Linguini con gamberetti sau Paste cu creveti
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise