Sarmale

Amestecam ingredientele, iar acest amestec il punem in frunze si le punem intr-un vas. Adaugam zeama de rosii si le fierbem pana se inmoaie. Dupa ce s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • hrean
  • struguri
  • gulii sau frunze de varza
  • 1/2 kg tarhon razuit
  • sau paste framamtate proaspat si coapte crocant in cuptor
  • 2 linguri de Delikat sau Vegeta
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1
  • 2 kg de carne tocata sau maruntita
  • eventual slanina taiata marunt si prajita in untura proprie (in acest caz nu trebuie untura)
  • sare
  • boia

Mod de preparare

Amestecam ingredientele, iar acest amestec il punem in frunze si le punem intr-un vas. Adaugam zeama de rosii si le fierbem pana se inmoaie. Dupa ce s-au fiert le mai lasam pe foci ca 1/2 de ora , iar zeama evaporata se completeaza cu apa rece. Dupa ce am inchis flacara le acoperim, sa se inmoaie in continuare, iar aromele sa se intrepatrunda.
Alte retete recomandate:

Tocanita cartofi

Tocanita ceapa

Tocanita cu carne de porc

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...