Amestecam ingredientele, iar acest amestec il punem in frunze si le punem intr-un vas. Adaugam zeama de rosii si le fierbem pana se inmoaie. Dupa ce s
Amestecam ingredientele, iar acest amestec il punem in frunze si le punem intr-un vas. Adaugam zeama de rosii si le fierbem pana se inmoaie. Dupa ce s-au fiert le mai lasam pe foci ca 1/2 de ora , iar zeama evaporata se completeaza cu apa rece. Dupa ce am inchis flacara le acoperim, sa se inmoaie in continuare, iar aromele sa se intrepatrunda.
Alte retete recomandate:
Tocanita cartofi
Tocanita ceapa
Tocanita cu carne de porc
Acest tort delicios l-am pregătit cu o mică întârziere (de 2-3 zile), cu ocazia zilei onomastice a soțului...
Desert tort trio de ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura