Se scoate carnea de pe oase se toaca marunt cu un cutit ascutit si se pune intr-o farfurie adanca, unde se amesteca cu o ceapa tocata fin, cartoful da
Se scoate carnea de pe oase se toaca marunt cu un cutit ascutit si se pune intr-o farfurie adanca, unde se amesteca cu o ceapa tocata fin, cartoful dat pe razatoare, verdeata tocata, o lingura de bulion, orez si pjper macinat. Amestecul se omogenizeaza si se sareaza.
Se oparesc frunzele de stevie sau de vita cateva minute in apa cu sare, dupa care se clatesc cu apa rece. Se fac sarmale mici care se asaza intr-o oala cu peretii inalti, cu frunze de stevie pe fundul ei. Sarmalele se acopera cu apa calda si se fierb la foc mic cateva ore. Se fierb cu o lingura de unt sau o lingura de grasime de porc. Se acopera cu bors proaspat imediat ce a scazut zeama in care au fiert si s-a inmuiat orezul din sarmale.
Se servesc fierbinti, cu smantana proaspata deasupra si cu mamaliguta calda.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Ardei umpluti
Pui la rotisor
O prajitura rapida si delicioasa.Tot ce avem de facut este sa pregatim crema pe care o intindem intre foi, dupa care o dam la...
Desert napolitana cu crema de ciocolata si cafeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura