Pentru a prepara aceasta reteta de sarmale din carne de vitel sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de vitel, varza, orez, ceapa, pasta de rosii, cimbru, marar, ulei, sare, piper.
Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita in prealabil, pasta de rosii, sarea si piperul. Se pregatesc foile de varza. Se pune in fiecare foaie cate o lingurita din amestecul de carne. Se ruleaza fiecare si se aseaza intr-o oala, pe fundul careia sunt puse varza tocata, cimbru si marar. Cand toate sarmalele sunt impachetate, se pun la cuptor.
Pot fi servite imediat.
Alte retete recomandate:
Friptura de miel cu lamaie
Drob de miel
Ciorba de miel
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa