Sarmale din carne de vitel

Pentru a prepara aceasta reteta de sarmale din carne de vitel sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de vitel, varza, orez, ceapa, pasta de rosii, cimbru, marar, ulei, sare, piper.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de vitel
  • 1 varza
  • 100 g orez
  • 1 ceapa mare tocata marunt
  • pasta de rosii
  • cimbru
  • marar
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita in prealabil, pasta de rosii, sarea si piperul. Se pregatesc foile de varza. Se pune in fiecare foaie cate o lingurita din amestecul de carne. Se ruleaza fiecare si se aseaza intr-o oala, pe fundul careia sunt puse varza tocata, cimbru si marar. Cand toate sarmalele sunt impachetate, se pun la cuptor.


Pot fi servite imediat.

Alte retete recomandate:

Friptura de miel cu lamaie

Drob de miel

Ciorba de miel

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu mere la Panini Maker Breville

Desert placinta cu mere la Panini Maker Breville
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca