Verzele murate se desfac in foi. Se ia carnea de porc, se toaca la masina de tocat impreuna cu ceapa, se adauga orezul si se caleste intregul amestec
Verzele murate se desfac in foi. Se ia carnea de porc, se toaca la masina de tocat impreuna cu ceapa, se adauga orezul si se caleste intregul amestec putin. Se ia apoi de pe foc, se adauga sarea, piperul, concentratul, 2-3 rosii taiate marunt, patrunjel maruntit si cimbrul. Se infasoara carnea in fiecare foaie de varza si se pun intr-un vas cu putin ulei. Se asaza in straturi, printre care se pun restul de rosii. Se acopera totul cu apa, apoi se pun la cuptor.
Se servesc calde, cu smantana deasupra.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Ardei umpluti Muschi de porc la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii