Sarmalele sarbesti sunt excelente in combinatie cu ardei iute si/sau smantana.
Se caleste ceapa taiata cubulete si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga orezul. se lasa 10 minute sa se umfle orezul si apoi se trage de pe foc si se combina cu varza tocata. Se potriveste gustul de sare si piper si se infasoara sarmalele.
In vasul de cuptor se pun in straturi sarmalele, afumatura, ardeii iuti si bulionul de ardei capia, cimbrul. Se toarna apa pana la jumatatea sarmalelor si se dau la cuptor pentru doua ore la foc mic.
Sarmalele sarbesti se servesc calde, impreuna cu ardei iute si/sau smantana.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii