Sarmale umplute cu pasat de porumb

Se prajeste ceapa taiata si slanina. Se ia de pe foc si se adauga ardeiul tocat si boiaua. Pasatul se spala foarte bine. Sunca afumata se taie in buca

Timp pregatire
200 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pasat de porumb
  • 1
  • 5 kg sunca afumata
  • 200 g slanina afumata
  • 2 cepe
  • 2 linguri de ardei tocati sarati
  • 2 verze murate
  • 1 lingura mare de untura
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei

Mod de preparare

Se prajeste ceapa taiata si slanina. Se ia de pe foc si se adauga ardeiul tocat si boiaua. Pasatul se spala foarte bine. Sunca afumata se taie in bucatele si se amesteca bine cu pasatul, amestecul de ceapa si condimentele. Se pune pe fiecare frunza de varza cate o lingura din acest amestec, apoi se ruleaza. Se pune varza taiata marunt pe fundul oalei, apoi se aseaza sarmalele. Adaugam apa si fierbem aprox.3 ore pe foc mic.
Alta mancare recomandata

Ciulama de ciuperci

Dovlecei umpluti

Legume la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...