Se prajeste ceapa taiata si slanina. Se ia de pe foc si se adauga ardeiul tocat si boiaua. Pasatul se spala foarte bine. Sunca afumata se taie in buca
Se prajeste ceapa taiata si slanina. Se ia de pe foc si se adauga ardeiul tocat si boiaua. Pasatul se spala foarte bine. Sunca afumata se taie in bucatele si se amesteca bine cu pasatul, amestecul de ceapa si condimentele. Se pune pe fiecare frunza de varza cate o lingura din acest amestec, apoi se ruleaza. Se pune varza taiata marunt pe fundul oalei, apoi se aseaza sarmalele. Adaugam apa si fierbem aprox.3 ore pe foc mic.
Alta mancare recomandata
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Legume la cuptor
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa