Sarmalute din piept de curcan

Pieptul de curcan se trece prin masina de tocat si se amesteca cu miezul de piine muiat si stors, ceapa calita in 2 linguri ulei. Se adauga orezul spa

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg piept de curcan
  • 2 cepe
  • 2 kg orez
  • o felie de piine
  • 40 frunze de vita
  • 3 linguri suc de rosii
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de curcan se trece prin masina de tocat si se amesteca cu miezul de piine muiat si stors, ceapa calita in 2 linguri ulei. Se adauga orezul spalat, sare si piper. Se fac sarmalute. Pe fundul unui vas se pun citeva frunze apoi o legatura de marar, sarmalutele si se acopera totul cu apa. Se pune la fiert si cind sunt aproape gata se adauga sucul de rosii.
Se servesc cu mamaliguta si smintina.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...