Saslik

Se taie carnea in bucatele mici care se dau prin ulei, piperindu-le. Se frig apoi pe frigaruie, sau se aseaza pe un gratar, alternind cu felii de slan

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. carne de miel sau de oaie
  • 150 gr. slanina
  • 4 buc. rosii
  • 3 buc. ardei gras
  • sare
  • piper
  • 200 gr. orez
  • 3 linguri ulei
  • 3 buc. lamii

Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele mici care se dau prin ulei, piperindu-le. Se frig apoi pe frigaruie, sau se aseaza pe un gratar, alternind cu felii de slanina, ardei si rosii. Gratarul trebuie sa fie foarte incins.
Saslikul se serveste insotit de orez fiert, stropit cu unt si jumatati de lamii

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema de branza

Inițial, am vrut să fac o prăjitură Red velvet (catifea roșie), dar cred că am pus prea multă cacao și nu mi-a iesit...

Desert prajitura cu crema de branza
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni