Se prepara la inceput sosul punind toate zarzavaturile (si ceapa) la fiert cu putina apa. Cind sint fierte se paseaza si pireul obtinut se pune din no
Se prepara la inceput sosul punind toate zarzavaturile (si ceapa) la fiert cu putina apa. Cind sint fierte se paseaza si pireul obtinut se pune din nou la fiert cu vinul, putina apa, sarea, untul si cimbrul. Cind sosul a scazut destul, se lasa deoparte. Snitelele se bat usor, se presara cu sare si se rumenesc putin in ulei. Apoi se asaza intr-o tava, se pun in cuptor si se stropesc din cind in cind cu vin. Cind snitelele sint aproape gata, se adauga sosul, se mai lasa la cuptor 15-20 minute, apoi se asaza pe un platou decorat cu frunze de salata.
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi cu unt
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura