Pentru snitel cu sos de legume cu vin se prepara la inceput sosul punind toate zarzavaturile (si ceapa) la fiert cu putina apa. Cand sunt fierte se paseaza.
Pentru snitel cu sos de legume cu vin se prepara la inceput sosul punind toate zarzavaturile (si ceapa) la fiert cu putina apa. Cand sunt fierte se paseaza si pireul obtinut se pune din nou la fiert cu vinul, putina apa, sarea, untul si cimbrul. Cand sosul a scazut destul, se lasa deoparte. Snitelele se bat usor, se presara cu sare si se rumenesc putin in ulei. Apoi se asaza intr-o tava, se pun in cuptor si se stropesc din cand in cand cu vin. Cand snitelele sunt aproape gata, se adauga sosul, se mai lasa la cuptor 15-20 minute, apoi se asaza pe un platou decorat cu frunze de salata.
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi cu unt.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii