Cartofii se curata, apoi se toaca si se fierb in apa cu sare. Se scurg, se lasa la racit, apoi se acopera cu supa si se lasa la marinat putin. Se ada
Cartofii se curata, apoi se toaca si se fierb in apa cu sare. Se scurg, se lasa la racit, apoi se acopera cu supa si se lasa la marinat putin. Se adauga 4 linguri otet, piper, zahar, sare, ceapa, iar in final se adauga uleiul si se lasa la marinat 30 de minute. Se taie castravetele felii, se sareaza, se amesteca cu 1 lingura otet, suc de lamaie, sare, piper, zahar si smantana. Se toarna dressingrul peste castraveti si se pun la frigider. Se bat feliile de carne, se sareaza, se pipereaza, apoi se tavalesc prin faina, oua batut si pesmet. Se rumenesc cate 3-4 minute pe fiecare parte. Frunzele de fetica se amesteca in salata de cartofi, se sareaza si se pipereaza.
Snitelele se sareaza cu salata.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Legume la cuptor Mancare de mazare
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii