Snitel de vitel cu cartofi

Cartofii se curata, apoi se toaca si se fierb in apa cu sare. Se scurg, se lasa la racit, apoi se acopera cu supa si se lasa la marinat putin. Se ada

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • sare
  • 250 ml supa
  • 5 linguri otet
  • piper
  • zahar
  • 1 ceapa
  • 6 linguri ulei
  • 1 castravete
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 2 linguri smantana
  • 4 felii muschi de vitel
  • 4 linguri faina
  • 2 oua
  • 100 gr pesmet
  • 6 linguri unt
  • 150 gr fetica

Mod de preparare

Cartofii se curata, apoi se toaca si se fierb in apa cu sare. Se scurg, se lasa la racit, apoi se acopera cu supa si se lasa la marinat putin. Se adauga 4 linguri otet, piper, zahar, sare, ceapa, iar in final se adauga uleiul si se lasa la marinat 30 de minute. Se taie castravetele felii, se sareaza, se amesteca cu 1 lingura otet, suc de lamaie, sare, piper, zahar si smantana. Se toarna dressingrul peste castraveti si se pun la frigider. Se bat feliile de carne, se sareaza, se pipereaza, apoi se tavalesc prin faina, oua batut si pesmet. Se rumenesc cate 3-4 minute pe fiecare parte. Frunzele de fetica se amesteca in salata de cartofi, se sareaza si se pipereaza.


Snitelele se sareaza cu salata.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor Legume la cuptor Mancare de mazare

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii