Pentru snitel de vitel Praga carnea se spala, se portioneaza si se sareaza dupa gust. sunca presata se taie felii subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece.
Pentru snitel de vitel Praga carnea se spala, se portioneaza si se sareaza dupa gust. sunca presata se taie felii subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Feliile de sunca se aseaza pe cate o bucata de carne, se pliaza, se trec prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in ulei.
Snitelul de vitel Praga se serveste cald.
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa