Pentru snitel de vitel Praga carnea se spala, se portioneaza si se sareaza dupa gust. sunca presata se taie felii subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece.
Pentru snitel de vitel Praga carnea se spala, se portioneaza si se sareaza dupa gust. sunca presata se taie felii subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Feliile de sunca se aseaza pe cate o bucata de carne, se pliaza, se trec prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in ulei.
Snitelul de vitel Praga se serveste cald.
https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-nuca-si-smantana-69798.html cu mici modificari cu ce am avut prin casa Retete...
Desert prajitura cu smantana si nucaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj