Snitel din carne tocata

Se amesteca carnea tocata cu smantana, oul, pesmetul, sarea si piperul. Din pasta obtinuta se ‘intind’ 3 foi potrivite pentru tava. Ciupe

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g carne tocata
  • 1/8 l smantana
  • 1 ou
  • 4 linguri pesmet
  • 150 g ciuperci
  • 3 linguri unt
  • 300 g spanac
  • 2 linguri cascaval razuit
  • nucsoara macinata
  • 1 lingura ulei
  • sos chilli
  • masline

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu smantana, oul, pesmetul, sarea si piperul. Din pasta obtinuta se ‘intind’ 3 foi potrivite pentru tava. Ciupercile curatate se taie, dupa care se prajesc putin in unt. Se spala si se curata spanacul si se caleste in untul ramas. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si se amesteca cu cascavalul razuit. Foile din carnea tocata se asaza in tava, intre ele se pun ciuperci si spanac. Se preseaza usor si se ung cu ulei. Se baga la cuptorul incins.
Alte retete mincare recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de iepure la cuptor

Carnea de iepure este una din cele mai sanatoase si curata carne. Are un nivel  scazut de colesterol.Se prepara foarte...

Friptura de iepure la cuptor
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa