Snitel international de porc

Pentru snitel international de porc muschiul filé de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • muschi filé de porc - 600 g
  • cascaval - 150 g
  • oua - 2 bucati
  • faina - 200 g
  • fulgi de porumb - 150 g
  • ulei - 200 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru snitel international de porc muschiul filé de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas, se adauga 150 g faina, piper, sare, 200 ml apa si cascaval ras. Bucatile de muschi filé se trec prin 50 g faina, prin compozitia obtinuta din faina dizolvata in apa, oua, cascaval, sare, piper si apoi se trec prin fulgi de porumb. Se prajesc in ulei incins.

Snitelul international de porc se poate servi cu diferite garnituri din legume, piure de cartofi, cartofi prajiti, orez, etc.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii