Pentru snitel palermo din piept de pui carnea se spala, se dezoseaza si se portioneaza, dupa care se curata de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas.
Pentru snitel palermo din piept de pui carnea se spala, se dezoseaza si se portioneaza, dupa care se curata cascavalul de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas, se bat cu sare si piper si se amesteca cu cascaval ras. Bucatile de piept de pui se trec prin faina, oua (amestecate cu cascaval, sare si piper) si se prajesc in uleiul incins.
Snitelul palermo din piept de pui se serveste cald, cu diferite garnituri din cartofi natur, cartofi prajiti, piure de cartofi si legume.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa