Snitel palermo din piept de pui

Pentru snitel palermo din piept de pui carnea se spala, se dezoseaza si se portioneaza, dupa care se curata de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • piept de pui - 500 g
  • cascaval - 150 g
  • oua - 3 bucati
  • faina - 50 g
  • ulei - 200 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru snitel palermo din piept de pui carnea se spala, se dezoseaza si se portioneaza, dupa care se curata cascavalul de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas, se bat cu sare si piper si se amesteca cu cascaval ras. Bucatile de piept de pui se trec prin faina, oua (amestecate cu cascaval, sare si piper) si se prajesc in uleiul incins.

Snitelul palermo din piept de pui se serveste cald, cu diferite garnituri din cartofi natur, cartofi prajiti, piure de cartofi si legume.


Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Ole

Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...

Prajitura Ole
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa