Pentru snitel pane delicios din carne de porc carnea se spala, se portioneaza, se bate, se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern.
Pentru snitel pane delicios din carne de porc carnea se spala, se portioneaza, se bate, se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de carne se trec prin faina, oua si pesmet. Se prajesc in untura sau ulei.
Snitelul pane delicios din carne de porc se serveste cald.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata