Snitel picant

Carnea se taie in felii potrivit de groase. Fiecare felie se bate cu ciocanul pentru snitele, se unge cu ulei, se presara cu piper, se pudreaza bine c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr. pulpa de porc
  • 3 oua
  • 2 dl ulei
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura mustar
  • 1 cescuta lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie in felii potrivit de groase. Fiecare felie se bate cu ciocanul pentru snitele, se unge cu ulei, se presara cu piper, se pudreaza bine cu pesmet si se pun una peste alta. Intr-un castron se bat ouale cu putina sare, se adauga mustarul, faina, laptele si o lingura de ulei. In compozitia astfel preparata se inmoaie pe rind fiecare snitel si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti.


Cind sint gata, snitelele se servesc calde cu cartofi cu unt sau piure de cartofi

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de vinete cu carne de vita

O mancare turceasca foarte diferita ca gust de orice alta mancare gustata pana acum.

Mancare de vinete cu carne de vita
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise