Snitel vienez

Una din conditiile de buna reusita e ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor, ci in curmezis. Se taie felii de carne de 1 cm grosime.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne taiata in curmezis fata de fibre
  • sare
  • faina
  • oua
  • ulei
  • unt
  • pesmet

Mod de preparare

Una din conditiile de buna reusita e ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor, ci in curmezis. Se taie felii de carne de 1 cm grosime. Se bat usor cu ciocanul de lemn ca sa se subtieze la jumatate. Se sareaza, se dau prin faina, ou batut in care s-au pus cateva picaturi de ulei, si apoi prin pesmet. Se pune intr-o tigaie o lingura de unt sau untura cu 2 lingurite de ulei. Cand e fierbinte, se pun snitele la prajit.
Se poate servi cu garnitura de legume

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

Șnițelul este un preparat foarte îndrăgit, foarte versatil și ușor de pregătit. Dacă urmezi rețeta aceasta, vei...

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea