Snitel vienez cu carne de vitel si lamaie

Pentru snitel vienez cu carne de vitel si lamaie se taie carnea cruda in felii, se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele parti cu sare si piper, apoi se bat in faina.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vitel
  • grasime
  • sare
  • piper
  • 5 felii lamaie
  • faina
  • ou
  • pesmet

Mod de preparare

Pentru snitel vienez cu carne de vitel si lamaie se taie carnea cruda in felii, se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele parti cu sare si piper, apoi se bat in faina, ou si pesmet. Se prajesc snitelele pe amindoua partile in multa grasime, la inceput pe foc viu, apoi la foc mai mo ale. Cand snitelele sunt gata se pune cite o felie de lamaie pe fiecare si se servesc cu cartofi prajiti si salata verde.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250

 Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...

Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca