Soricelul de piept pui pe cartofi prajiti este o mancare cu carne delicioasa si foarte decorativa. Pieptul de pui se bate cu ciocanul, se condimenteaza si se umple cu sfecla rasa, cascaval.
Soricelul de piept pui pe cartofi prajiti este o mancare cu carne delicioasa si foarte decorativa. Pieptul de pui se bate cu ciocanul, se condimenteaza si se umple cu sfecla rasa, cascaval, apoi se ruleaza si se da forma unui soricel, care se da prin ou batut cu sare, apoi prin pesmet si susan, dupa care se prajeste in ulei.
Soricelul de piept pui pe cartofi prajiti, se serveste cu cartofi prajiti in ulei si usturoi tocat pe deasupra.
Pentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.
Friptura de mielOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj