Sorici de porc umplut

Se taie ciupercile marunt, iar ceapa se curata si se taie solzisori. Se calesc impreuna in untul incins, adaugandu-se sare si piper. Carnea se curata,

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O bucata mare de sorici
  • 400 g muschi de porc
  • o ceapa
  • 200 g ciuperci
  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie ciupercile marunt, iar ceapa se curata si se taie solzisori. Se calesc impreuna in untul incins, adaugandu-se sare si piper. Carnea se curata, se taie in cubulete si se da prin masina de tocat. Se amesteca intr-un castron ciupercile, carnea, ouale, se adauga cimbru si se omogenizeaza bine. Aceasta compozitie se asaza peste bucata de sorici, care se ruleaza si se leaga cu o sfoara. Se unge o tava cu ulei, se asaza rulada de sorici si se introduce la cuptor.
Alte retete porc recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta Galette cu capsuni

” Galette” este termenul folosit in bucataria franceza pentru a denumi diferitele tipuri de tarte, fie ele dulci...

Desert tarta Galette cu capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii