Sorici de porc umplut

Se taie ciupercile marunt, iar ceapa se curata si se taie solzisori. Se calesc impreuna in untul incins, adaugandu-se sare si piper. Carnea se curata,

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O bucata mare de sorici
  • 400 g muschi de porc
  • o ceapa
  • 200 g ciuperci
  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie ciupercile marunt, iar ceapa se curata si se taie solzisori. Se calesc impreuna in untul incins, adaugandu-se sare si piper. Carnea se curata, se taie in cubulete si se da prin masina de tocat. Se amesteca intr-un castron ciupercile, carnea, ouale, se adauga cimbru si se omogenizeaza bine. Aceasta compozitie se asaza peste bucata de sorici, care se ruleaza si se leaga cu o sfoara. Se unge o tava cu ulei, se asaza rulada de sorici si se introduce la cuptor.
Alte retete porc recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu caise si branza

A fost o prajitura dulce-acrisoara din cauza caiselor, care nu au fost atat de coapte, dar a fost tare buna. Am folosit...

Prajitura cu caise si branza
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa