Se taie ciupercile marunt, iar ceapa se curata si se taie solzisori. Se calesc impreuna in untul incins, adaugandu-se sare si piper. Carnea se curata,
Se taie ciupercile marunt, iar ceapa se curata si se taie solzisori. Se calesc impreuna in untul incins, adaugandu-se sare si piper. Carnea se curata, se taie in cubulete si se da prin masina de tocat. Se amesteca intr-un castron ciupercile, carnea, ouale, se adauga cimbru si se omogenizeaza bine. Aceasta compozitie se asaza peste bucata de sorici, care se ruleaza si se leaga cu o sfoara. Se unge o tava cu ulei, se asaza rulada de sorici si se introduce la cuptor.
Alte retete porc recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
” Galette” este termenul folosit in bucataria franceza pentru a denumi diferitele tipuri de tarte, fie ele dulci...
Desert tarta Galette cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.