Sorici la gratar

Se curata soriciul, se spala bine, apoi se taie in fasii, care se presara cu sare grunjoasa. Se ruleaza fasiile si se prind rulourile cu scobitori. S

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr sorici de porsc
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Se curata soriciul, se spala bine, apoi se taie in fasii, care se presara cu sare grunjoasa. Se ruleaza fasiile si se prind rulourile cu scobitori. Se pun rulourile pe gratarul incins si se lasa la prajit pe ambele parti. Separat, se paseaza usturoiul, se adauga sare si se freaca cu o lingura de lemn ca sa se obtina o pasta omogena. Se adauga ulei putin cate putin si se amesteca mereu. Se adauga boia, piper si smnatna. Se scufunda rulourile de sorici, fierbinti in sosul picant.


Se servesc cu cartofi copti.

Alte retete:

Placinta de dovleac Placinta cu carne Ardei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...