Se curata soriciul, se spala bine, apoi se taie in fasii, care se presara cu sare grunjoasa. Se ruleaza fasiile si se prind rulourile cu scobitori. S
Se curata soriciul, se spala bine, apoi se taie in fasii, care se presara cu sare grunjoasa. Se ruleaza fasiile si se prind rulourile cu scobitori. Se pun rulourile pe gratarul incins si se lasa la prajit pe ambele parti. Separat, se paseaza usturoiul, se adauga sare si se freaca cu o lingura de lemn ca sa se obtina o pasta omogena. Se adauga ulei putin cate putin si se amesteca mereu. Se adauga boia, piper si smnatna. Se scufunda rulourile de sorici, fierbinti in sosul picant.
Se servesc cu cartofi copti.
Alte retete:
Placinta de dovleac Placinta cu carne Ardei umpluti
Va propun o reteta foarte populara in sultanatul de Brunei - frigaruile satay. De origine indoneziana, le...
Frigarui de pui cu sos satayIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa