Pieptul de curcan se spala, se usuca si se taie fasii. ceapa se taie julien, rosiile se decojesc si se taie cubulete, fasolea se opareste, iar costita
Pieptul de curcan se spala, se usuca si se taie fasii. ceapa se taie julien, rosiile se decojesc si se taie cubulete, fasolea se opareste, iar costita se taie cubulete. Fasiile de curcan se prajesc in unt topit. Se adauga ceapa si costita. Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa la prajit 2 minute. Se toarna apoi berea si supa, peste costita, se adauga fasolea verde si se lasa la fiert un pic. Se cerne faina in ploaie si se adauga rosiile si smantana. Se potriveste totul la gust de sare si piper si se orneaza cu patrunjel verde.
Se serveste cald.
Alte retete:
Piftie de curcan
Ciorba radauteana
Muschi de porc la cuptor
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura