Sote de miel cu ciuperci si sos indian

Carnea curatita, spalata, taiata bucatele potrivite se rumeneste in cratita cu bucata de unt. Se adauga ciupercile spalate, taiate feliute, presarate

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 150 gr. ciuperci
  • 50 gr. unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca zeama de carne
  • 1 pahar cu vin
  • 150 gr. orez

Mod de preparare

Carnea curatita, spalata, taiata bucatele potrivite se rumeneste in cratita cu bucata de unt. Se adauga ciupercile spalate, taiate feliute, presarate cu sare si piper, se lasa pe foc, amestecind continuu, 10-15 minute. Se adauga faina amestecata bine in grasime, se toarna zeama de carne (in lipsa apa) si vin. Se acopera si se lasa sa fiarba ½ ora cu grija sa nu se prinda de fund. Se amesteca din cind in cind. Se presara patrunjel verde. Orezul se fierbe in apa cu sare, se strecoara, se limpezeste si se acopera cu sos indian.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!