Sote de miel cu ciuperci si sos indian

Carnea curatita, spalata, taiata bucatele potrivite se rumeneste in cratita cu bucata de unt. Se adauga ciupercile spalate, taiate feliute, presarate

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 150 gr. ciuperci
  • 50 gr. unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca zeama de carne
  • 1 pahar cu vin
  • 150 gr. orez

Mod de preparare

Carnea curatita, spalata, taiata bucatele potrivite se rumeneste in cratita cu bucata de unt. Se adauga ciupercile spalate, taiate feliute, presarate cu sare si piper, se lasa pe foc, amestecind continuu, 10-15 minute. Se adauga faina amestecata bine in grasime, se toarna zeama de carne (in lipsa apa) si vin. Se acopera si se lasa sa fiarba ½ ora cu grija sa nu se prinda de fund. Se amesteca din cind in cind. Se presara patrunjel verde. Orezul se fierbe in apa cu sare, se strecoara, se limpezeste si se acopera cu sos indian.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...