Se curata rinichiul de pielita si de grasime, se opareste in apa clocotita pentru ca sa-si mai mirosul si se taie felii. Ceapa taiata felii subtiri se
Se curata rinichiul de pielita si de grasime, se opareste in apa clocotita pentru ca sa-si mai mirosul si se taie felii. Ceapa taiata felii subtiri se inabusa in grasime, picurindu-se cite putina apa; cind ceapa este bine patrunsa, inabusita, nu prajita, se adauga si feliile de rinichi. Se continua inabusirea. Se stinge cu un amestec de vin si apa sau cu zeama de oase. Se lasa sa scada bine, se adauga sare si piper
Se serveste cu garnitura de orez, cartofi fierti sau macaroane.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa