Rinichiul se taie in doua, pe lungime, se curata si se opareste, apoi se taie in bucati mici si se pune in tigaia cu ulei incins, sa se rumeneasca. Fi
Rinichiul se taie in doua, pe lungime, se curata si se opareste, apoi se taie in bucati mici si se pune in tigaia cu ulei incins, sa se rumeneasca. Ficatul de porc se spala si se taie in cubulete, adaugandu-se si el in tigaie peste rinichi, cand acesta este aproape gata. Se lasa impreuna pe foc timp de aproximativ zece minute, apoi se scot pe o farfurie.
Ceapa taiata solzisori se caleste in uleiul in care s-au prajit organele de porc. Se adauga vinul, faina, bulionul subtiat cu un pahar de apa calda. Se potriveste de sare si piper. Dupa ce sosul a fiert, se adauga bucatile de rinichi si de ficat si se fierb impreuna timp de aproximativ un sfert de ora.
Se serveste cald, cu verdeata tocata deasupra si mamaliguta.
Alte preparate culinare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa