Souvlaki este o specialitate greceasca foarte indragita. Pentru a pregati aceasta reteta de mancare greceasca va trebuie 1 piept de pui, curatat si taiat cuburi.
Souvlaki este o specialitate greceasca foarte indragita. Pentru a pregati aceasta reteta de mancare greceasca trebuie mai intai sa puneti pieptul d epui la marinat pentru cel putin doua ore. Marinata se face simplu - trebuie doar sa amestecati toate ingredientele mentionate.
Dupa acest interval de timp scoateti carne si o puneti pe betisoarele pentru frigarui. Daca nu aveti grill pe care sa le puneti puteti folosi si aragazul. Puiul il tineti pana nu mai e roz.Aveti grija sa nu il tineti prea mult ca atunci se usuca carnea si devine tare. Daca tineti la foc frigaruile numai cat s-a albit carnea, si e facuta, iese moale.
atentie totusi sa nu consumati crud souvlaki-ul.
Souvlaki se serveste cu un orez grecesc si cu sos tzatziki.
Pentru aceasta reteta mi-ar fi fost utile tepusele kebab de la Kitchen Shop.
Carnea de iepure este una din cele mai sanatoase si curata carne. Are un nivel scazut de colesterol.Se prepara foarte...
Friptura de iepure la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa