Pentru spanac cu carne de miel ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza, se scurge si se sareaza.
Pentru spanac cu carne de miel ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza, se scurge si se sareaza. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape reci, se opareste in apa clocotita, se raceste in apa rece, se taie bucati. Lamaia se spala; la jumatate se extrage sucul, iar cealalta se taie rondele. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de miel se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, apoi se scot separat. in 50 ml ulei se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, cca 500 ml apa clocotita si se fierb. Sosul se paseaza peste bucatile de carne si se fierb impreuna. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga spanac si se mai fierb 5-8 minute. La final, se adauga sucul de lamaie.
Spanacul cu carne de miel se serveste cald, cu felii de lamaie.
Aceasta friptura am pregatit-o de Pasti, in curand vine Inaltarea asa ca e ocazia perfecta de a o pregati din nou si de a o...
Pulpa de miel cu rozmarinIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa