Spanac cu perisoare

Se fierbe spanacul in apa cu sare, se toaca, se amesteca bine cu untul si laptele, se adauga perisoarele fierte si se lasa la foc mic inca cinci minut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g spanac
  • 1/2 lingurita de unt
  • 1 lingura de lapte
  • sare
  • Pentru perisoare: 150 g carne
  • 2 felii de paine neagra (fara coaja)

Mod de preparare

Se fierbe spanacul in apa cu sare, se toaca, se amesteca

bine cu untul si laptele, se adauga perisoarele fierte si se

lasa la foc mic inca cinci minute.

Perisoarele se prepara trecand de 2-3 ori carnea prin masina de tocat, impreuna cu painea inmuiata in apa si stoarsa.

Se sareaza, se framanta amestecul pana se mogenizeaza si se prepara perisoare care se lasa la fiert timp de 20-30 de minute intr-o strecuratoare, deasupra unei oale acoperite, cu apa clocotita.
Pofta buna!

Alte retete de paste gasiti aici:

Ravioli cu urzici

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura Ora 12

Weekend-ul acesta, fetita mea a avut ca tema pentru scoala sa pregateasca o prajitura impreuna cu un membru al familiei, asa...

Desert prajitura Ora 12
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca