Spanac cu perisoare

Se fierbe spanacul in apa cu sare, se toaca, se amesteca bine cu untul si laptele, se adauga perisoarele fierte si se lasa la foc mic inca cinci minut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g spanac
  • 1/2 lingurita de unt
  • 1 lingura de lapte
  • sare
  • Pentru perisoare: 150 g carne
  • 2 felii de paine neagra (fara coaja)

Mod de preparare

Se fierbe spanacul in apa cu sare, se toaca, se amesteca

bine cu untul si laptele, se adauga perisoarele fierte si se

lasa la foc mic inca cinci minute.

Perisoarele se prepara trecand de 2-3 ori carnea prin masina de tocat, impreuna cu painea inmuiata in apa si stoarsa.

Se sareaza, se framanta amestecul pana se mogenizeaza si se prepara perisoare care se lasa la fiert timp de 20-30 de minute intr-o strecuratoare, deasupra unei oale acoperite, cu apa clocotita.
Pofta buna!

Alte retete de paste gasiti aici:

Ravioli cu urzici

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...