Spata de porc

Untul se pune intr-un vas pe foc si se adauga peste el carnea. Dupa ce s-a rumenit, se toarna peste ea supa, vinul, ceapa tocata marunt impreuna cu c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg spata
  • 100 gr unt
  • 1 pahar supa de carne
  • 400 ml vin alb
  • sare
  • piper boabe
  • 1 ceapa
  • 2 cuisoare

Mod de preparare

Untul se pune intr-un vas pe foc si se adauga peste el carnea. Dupa ce s-a rumenit, se toarna peste ea supa, vinul, ceapa tocata marunt impreuna cu cuisoarele. Se potriveste la gust de sare, se adauga 5-6 boabe de piper si se da la cuptor, sa fiarba aproximativ doua ore la foc mic.


Se serveste cu sosul din tava si cu piure de cartofi sau de linte.

Alte retete:

Tocanita de pui

Mancare de mazare

Sarmale de post

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii