Spata de porc

Untul se pune intr-un vas pe foc si se adauga peste el carnea. Dupa ce s-a rumenit, se toarna peste ea supa, vinul, ceapa tocata marunt impreuna cu c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg spata
  • 100 gr unt
  • 1 pahar supa de carne
  • 400 ml vin alb
  • sare
  • piper boabe
  • 1 ceapa
  • 2 cuisoare

Mod de preparare

Untul se pune intr-un vas pe foc si se adauga peste el carnea. Dupa ce s-a rumenit, se toarna peste ea supa, vinul, ceapa tocata marunt impreuna cu cuisoarele. Se potriveste la gust de sare, se adauga 5-6 boabe de piper si se da la cuptor, sa fiarba aproximativ doua ore la foc mic.


Se serveste cu sosul din tava si cu piure de cartofi sau de linte.

Alte retete:

Tocanita de pui

Mancare de mazare

Sarmale de post

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada cu crema de vanilie

Când ai poftă de ceva dulce pui mâna la treabă.:)))))) Când vrei să fie cu puțin blat, dar și cu...

Rulada cu crema de vanilie
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa