Spata de porc

Untul se pune intr-un vas pe foc si se adauga peste el carnea. Dupa ce s-a rumenit, se toarna peste ea supa, vinul, ceapa tocata marunt impreuna cu c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg spata
  • 100 gr unt
  • 1 pahar supa de carne
  • 400 ml vin alb
  • sare
  • piper boabe
  • 1 ceapa
  • 2 cuisoare

Mod de preparare

Untul se pune intr-un vas pe foc si se adauga peste el carnea. Dupa ce s-a rumenit, se toarna peste ea supa, vinul, ceapa tocata marunt impreuna cu cuisoarele. Se potriveste la gust de sare, se adauga 5-6 boabe de piper si se da la cuptor, sa fiarba aproximativ doua ore la foc mic.


Se serveste cu sosul din tava si cu piure de cartofi sau de linte.

Alte retete:

Tocanita de pui

Mancare de mazare

Sarmale de post

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert batoane de ciocolata, cu nuca de cocos

Îmi plac nuca de cocos și ciocolata, iar o combinare a lor mi se pare cât se poate de reușită. Cum, totuși,...

Desert batoane de ciocolata, cu nuca de cocos
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca