Specialitate de pui

In vas de Jena se pun straturi alternative din carne de pui, bucatele de brinza (cascaval), ciuperci, carne de porc. Separat se pregateste un sos di

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. carne de pui dezosata
  • taiata fisii; 300 gr. ceafa de porc
  • taiata fisii; 500 gr. ciuperci (de preferinta proaspete); 200 gr. brinza topita sau cascaval afumat; 500 gr. smintina; 3-4 linguri mustar; 2-3 cubulete supa de pui; 200 ml vin alb sec; condimente: piper
  • chimion
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • 4-5 catei usturoi
  • sucul de la jumatate de lamiie

Mod de preparare

In vas de Jena se pun straturi alternative din carne de pui, bucatele de brinza (cascaval), ciuperci, carne de porc.

Separat se pregateste un sos din smintina, mustar, cubuletele de supa sfarimate, vinul, condimentele si sucul de lamiie. Se amesteca bine si se toarna peste mincare. Vasul se acopera cu capacul si se coace la 150 de grade in cuptor, pina se evapora toata apa.


Se serveste cu garnitura de legume sau orez

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa