Pentru stufat cu carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul si ceapa verde se curata, se spala si se taie bucati de 4-5 cm.
Pentru stufat cu carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul si ceapa verde se curata, se spala si se taie bucati de 4-5 cm. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Bucatile de carne se inabusa (se sareaza dupa gust) impreuna cu ceapa in 75 ml ulei si 100 ml apa. Se adauga faina dizolvata in 100 ml apa rece, pasta de tomate, cuburile MAGGI, boia de ardei dulce, cca 1 l apa, sare, piper si se fierbe. Separat, in alt vas se inabusa ceapa verde si usturoiul verde in 75 ml ulei si 100 ml apa, se adauga peste bucatile de carne si se fierb impreuna cca 15 minute. La finalul fierberii, se adauga vin.
Stufatul cu carne de vita se serveste cald.
Un pranz de post delicios!
Paste cu broccoli si sos de rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj