Stufat cu carne de vita

Pentru stufat cu carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul si ceapa verde se curata, se spala si se taie bucati de 4-5 cm.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 600 g
  • ceapa - 150 g
  • ceapa verde - 1
  • 5 kg
  • usturoi verde - 200 g
  • pasta de tomate - 100 g
  • faina - 70 g
  • ulei - 150 ml
  • vin alb - 100 g
  • boia de ardei dulce - 2 g
  • apa - 1 l
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru stufat cu carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul si ceapa verde se curata, se spala si se taie bucati de 4-5 cm. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Bucatile de carne se inabusa (se sareaza dupa gust) impreuna cu ceapa in 75 ml ulei si 100 ml apa. Se adauga faina dizolvata in 100 ml apa rece, pasta de tomate, cuburile MAGGI, boia de ardei dulce, cca 1 l apa, sare, piper si se fierbe. Separat, in alt vas se inabusa ceapa verde si usturoiul verde in 75 ml ulei si 100 ml apa, se adauga peste bucatile de carne si se fierb impreuna cca 15 minute. La finalul fierberii, se adauga vin.

Stufatul cu carne de vita se serveste cald.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...