Stufat de miel

Carnea de miel se taie bucatele mici si se pune intr-un vas cu 3 linguri de ulei, la inabusit, pe foc mic. Se intoarce pe toate partile, dupa care se

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 1 lingurita faina
  • 12 legaturi de ceapa verde
  • 12 legaturi de usturoi verde
  • patrunjel si marar verde
  • 1 jumatate ceasca suc de rosii
  • sare
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Carnea de miel se taie bucatele mici si se pune intr-un vas cu 3 linguri de ulei, la inabusit, pe foc mic. Se intoarce pe toate partile, dupa care se presara o lingurita faina si se toarna apa cat sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba incet. In acest timp se curata si se taie bucati ceapa si usturoiul, apoi se pun la oparit in apa fierbinte. Se scot si se adauga apoi peste carne. Se mai adauga sucul de rosii, verdeata tocata, sare si se lasa pe foc mic sa fiarba bine.


Se serveste cald.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Tocanita de pui Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec cu banane si unt de arahide de post

Orice preparat nou, de post, ne este de mare folos. Dar cel mai mult parca simtim nevoia de ceva dulce, nu? Sau poate doar...

Desert chec cu banane si unt de arahide de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca