Sufleu de ciuperci cu piept de pui

Se pune uleiul intr-o tava mai inaltuta sau o cratita, se pun cartofii taiati rondele subtiri pe toata suprafata, urmeaza un strat de ciuperci din bo

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr cartofi
  • 500 g piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 250 g cascaval ras
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o tava mai inaltuta sau o cratita, se pun cartofii taiati rondele subtiri pe toata suprafata, urmeaza un strat de ciuperci din borcan sau proaspete (daca sunt ciuperci proaspete se fierb cu putina sare, se scurg si se taie feliute), se adauga pieptul de pui fiert si taiat marunt, presarat cu sare si piper. Se da la cuptor. Inainte cu 8-10 min. Se pune cascavalul ras.


Se serveste cald sau rece, e la fel de delicios. Pofta Buna!

Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...