Ugerul se fierbe cateva ore cu zarzavat pentru supa, apoi se scoate, se taie felii si se pune pe gratar, dupa ce s-a uns fiecare felie cu unt si s-a
Ugerul se fierbe cateva ore cu zarzavat pentru supa, apoi se scoate, se taie felii si se pune pe gratar, dupa ce s-a uns fiecare felie cu unt si s-a presarat cu sare si piper. Din supa in care a fiert se pregateste o supa alba cu fidea si verdeata deasupra, care se serveste ca felul I.
Mancarea se serveste cu garnitura de legume sote si salata de sezon.
Alte retete:
Biftec cu ciuperci la gratar
Dovlecei la gratar
Ardei copti
Sunt rapide si gustoase.
Aperitiv briose sarate cu sunca si ardeiDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata