Tagliatelle cu pui

Tagliatelle cu pui este o reteta de paste servite alaturi de un sos delicios cu piept de pui. Este o masa consistenta, o reteta de paste potrivita pentru pranz sau cina.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. piept de pui; 4 rosii; Piper - 1 varf de cutit ; Oregano - 1 lingurita ; ceapa - 1 buc. ; usturoi - 4 catei ; ulei de masline - 2; linguri sare - 1 lingurita

Mod de preparare

Taiem marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit in ulei de masline. Adaugam pieptul de pui taiat fasii si il lasam pana isi schimba culoarea. Taiem rosiile cubulete, amestecate cu oregano si le adaugam in tigaie. Lasam sa fiarba 10 minute pana scade sosul. Daca este nevoie putem adauga din apa in care au fiert pastele. Saram si piperam dupa gust.Pastele le-am fiert in prealabil conform instructiunilor de pe ambalaj in foarte multa apa cu sare. Le scurgem de apa si le servim cu sosul din piept de pui, rosii si oregano.

Cu ajutorul functiilor Stew si Keep Warm ale noului Philips Multicooker, pastele cu pui vor fi preparate mai repede si vor fi pastrate calde,dupa gatire !


Pastele cu piept de pui se servesc calde.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gogoșari întregi murați

Pentru că nu v-am adus încă nicio rețetă de murături, m-am gândit ca în această toamnă să vin și eu cu câteva...

Gogoșari întregi murați
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii