Tarta de pui cu legume

Se taie carnea si se fierbe in apa cu sare. Se caleste in ulei prazul, telina, morcovii, cartofii si ciupercile, toate taiate in bucati. Dupa ce s-au

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 fire de praz
  • 200 gr mazare
  • 1 linguri faina
  • 200 gr ciuperci
  • 3 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 400 ml supa de legume
  • 1 ou
  • 400 gr aluat pentru placinta
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea si se fierbe in apa cu sare. Se caleste in ulei prazul, telina, morcovii, cartofii si ciupercile, toate taiate in bucati. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga faina si se lasa la calit 2 minute. Se adauga apoi treptat supa de legume si se amesteca incet, sa nu se formeze cocoloase. Dupa ce incepe sa se ingroase, se adauga sare, piper si se ia de pe foc. Separat, se tapeteaza o tava de tarta cu ulei si se intinde jumatate din aluatul de placinta. Se adauga amestecul de legume, apoi se presara bucatele de carne. Deasupra se intinde cealalta foaie de aluat. Se inteapa din loc in loc cu o furculita, se unge cu ou batut si se coace la foc potrivit.


Se serveste atat calda cat si rece.

Alte retete culinare:

Papanasi fierti Cartofi la cuptor Legume la cuptor

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Frigarui de pui

Nu știu de ce în ultimul timp tot încurc introducerile, dar simțeam și nevoia prezenței lirismului subiectiv...

Frigarui de pui
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii