Tas Kebap

Carnea se opareste dupa care se taie bucati mici si se pune impreuna cu ceapa taiata solzi, intr-un vas cu ulei, pe foc. Se adauga apa, sare, piper s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne de berbec
  • 2 cepe
  • 1 paharel vin
  • 1 lingura bulion de rosii
  • cimbru
  • 1 pahar apa
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei

Mod de preparare

Carnea se opareste dupa care se taie bucati mici si se pune impreuna cu ceapa taiata solzi, intr-un vas cu ulei, pe foc. Se adauga apa, sare, piper si putin cimbru si se lasa la fiert, pana scade apa, iar carnea s-a rumenit. Se adauga apoi bulionul de rosii, vinul si foarte putina apa. Se lasa totul la fiert, pana scade iar sosul devine gros.


Se serveste cu cartofi piure.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Chiftele

Tocanita de pui

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...