Carnea se opareste dupa care se taie bucati mici si se pune impreuna cu ceapa taiata solzi, intr-un vas cu ulei, pe foc. Se adauga apa, sare, piper s
Carnea se opareste dupa care se taie bucati mici si se pune impreuna cu ceapa taiata solzi, intr-un vas cu ulei, pe foc. Se adauga apa, sare, piper si putin cimbru si se lasa la fiert, pana scade apa, iar carnea s-a rumenit. Se adauga apoi bulionul de rosii, vinul si foarte putina apa. Se lasa totul la fiert, pana scade iar sosul devine gros.
Se serveste cu cartofi piure.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Chiftele
Tocanita de pui
simplu si bun,alaturi de o cafea sau o cana de lapte...imaginile finale nu sunt prea luminoase pentru ca a fost foarte...
Prajitura cu visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.