Tas Kebap

Carnea se opareste dupa care se taie bucati mici si se pune impreuna cu ceapa taiata solzi, intr-un vas cu ulei, pe foc. Se adauga apa, sare, piper s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne de berbec
  • 2 cepe
  • 1 paharel vin
  • 1 lingura bulion de rosii
  • cimbru
  • 1 pahar apa
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei

Mod de preparare

Carnea se opareste dupa care se taie bucati mici si se pune impreuna cu ceapa taiata solzi, intr-un vas cu ulei, pe foc. Se adauga apa, sare, piper si putin cimbru si se lasa la fiert, pana scade apa, iar carnea s-a rumenit. Se adauga apoi bulionul de rosii, vinul si foarte putina apa. Se lasa totul la fiert, pana scade iar sosul devine gros.


Se serveste cu cartofi piure.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Chiftele

Tocanita de pui

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Ciulama cu ciuperci reinventata

Astazi Ciulamaua Rulz !! :))

Ciulama cu ciuperci reinventata
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa