Teriaki

Se taie pieptul de pui marunt, se rumeneste in margarina sau unt. Se adauga smintina, cca. 100 gr, si alte 30 gr.margarina. Se adauga gogosarii si cu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr.piept pui
  • 50 gr.gogosari
  • 50 gr.ardei capia
  • sos de smintina
  • delikat
  • condimente pui
  • 50 gr. margarina

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui marunt, se rumeneste in margarina sau unt. Se adauga smintina, cca. 100 gr, si alte 30 gr.margarina. Se adauga gogosarii si cu ardeii taiati marunt, condimentul de pui si delikat (in loc de sare) si se da in clocot.
Se orneaza cu patrunjel verde si bucati de gogosari taiat marunt felii. Se serveste calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...