Carnea de tipar se curata de piele, carnea se taie felii, se condimenteaza cu sare, piper, boia, se toarna uleiul si se lasa sa stea cateva ore. Ardei
Carnea de tipar se curata de piele, carnea se taie felii, se condimenteaza cu sare, piper, boia, se toarna uleiul si se lasa sa stea cateva ore. Ardeiul si ceapa se curata si se taie fasii, rosiile se taie rondele, slanina se taie in bucati asemanatoare cu cele de carne de tipar. Se pune pe betisoare de protap carnea de tipar, alternandu-se cu legumele. Se prajesc deasupra jarului de carbune, intorcandu-se pe toate partile, ungandu-se din cand in cand cu uleiul ramas.
Alte retete recomandate
Ciuperci umplute
Salata de pui
Pui cu sos
Ciulama de pui
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase