Pentru tocana bulgareasca cu carne de vita carnea se spala, se taie bucati (mai mici). Slanina afumata se taie bucati mici. Orezul se alege de impuritati, se spala si se scurge de apa.
Pentru tocana bulgareasca cu carne de vita carnea se spala, se taie bucati (mai mici). Slanina afumata se taie bucati mici. Orezul se alege de impuritati, se spala si se scurge de apa. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii grasi se spala, se curata si se taie fasii subtiri. Rosiile se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se sareaza, se inabusa in untura sau ulei impreuna cu ceapa; treptat se toarna 150 ml apa. Se adauga boia de ardei iute, cuburile MAGGI, sare, piper, 300 ml apa si se continua fierberea. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga orezul, restul de apa (600 ml) slanina, ardei gras, rosii. Se introduce vasul la cuptor cca 20-25 minute. La finalul fierberii, se adauga vin.
Tocana bulgareasca cu carne de vita se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa