Pentru tocana cu carne de porc ardeleneasca carnea se spala, se taie bucati mai mici, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru tocana cu carne de porc ardeleneasca carnea se spala, se taie bucati mai mici, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala, se taie felii subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne. Patrunjelul verde se spala, se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Carnea, ceapa si ardeiul gras se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa, se adauga pasta de tomate, boia de ardei, 500 ml apa, sare, piper si se fierb 10-15 minute. Din ou, faina, sare, apa, se prepara o coca de consistenta tare. Se intind fitile cu diametrul de cca 1 cm si se taie in bucati de 2 cm lungime. Se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg, se adauga la carne si se fierb impreuna 5 minute.
Tocana cu carne de porc ardeleneasca se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.
Când ai poftă de ceva dulce pui mâna la treabă.:)))))) Când vrei să fie cu puțin blat, dar și cu...
Rulada cu crema de vanilieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa