Tocana cu carne de porc unguresca

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa. Se adauga carnatii, boia de ardei,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • costita afumata
  • carnati
  • rosii
  • ardei gras
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • supa de oase
  • smantana
  • ceapa
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa. Se adauga carnatii, boia de ardei, supa de oase si se fierb 30 min. Se adauga rosii, sare si se cotinua fierberea inca 15 min. La sfarsit se adauga smantana

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de iaurt si fructe de padure

Un tort bine insiropat, racoros si delicios!

Desert tort cu crema de iaurt si fructe de padure
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii