Tocana cu carne de porc unguresca

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa. Se adauga carnatii, boia de ardei,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • costita afumata
  • carnati
  • rosii
  • ardei gras
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • supa de oase
  • smantana
  • ceapa
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa. Se adauga carnatii, boia de ardei, supa de oase si se fierb 30 min. Se adauga rosii, sare si se cotinua fierberea inca 15 min. La sfarsit se adauga smantana

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâie

Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...

Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâie
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa