Tocana cu carne de vitel si slanina

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, apoi se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa slanina si ceapa, se adauga boia de ardei,

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de vitel
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • boia de ardei dulce
  • slanina afumata
  • 150 ml smantana
  • foi de dafin
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, apoi se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa slanina si ceapa, se adauga boia de ardei, piper, apa, sare, foi de dafin, bucatile de carne si se fierbe totul cca 30 min.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii