Slanina taiata marunt se prajeste in putin ulei impreuna cu ceapa maruntita. Se adauga carnea tocata si, amestecand continuu, la foc mare, se prajest
Slanina taiata marunt se prajeste in putin ulei impreuna cu ceapa maruntita. Se adauga carnea tocata si, amestecand continuu, la foc mare, se prajeste timp de 8-10 minute. Se adauga usturoiul zdrobit, praful chilli, piperul, pasta de tomate, zaharul si aprox. 100 ml de apa si se mai fierbe cateva minute. Se adauga usor conserva de fasole si porumbul, si se fierb impreuna la foc mic, fara a amesteca insa, pentru a nu se zdrobi fasolea.
Alte retete recomandate
Am făcut din nou îngheţată,cum altfel dacă tot am primit de la dragul meu Bucătăraş.ro titlul de “Fan...
Inghetata de vanilieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa