Slanina afumata si slanina proaspata se pune la prajit. In untura slaninei se caleste ceapa. Feliile de cocos se condimenteaza apoi se pune intr-un ca
Slanina afumata si slanina proaspata se pune la prajit. In untura slaninei se caleste ceapa.
Feliile de cocos se condimenteaza apoi se pune intr-un cazan fierbinte. Se adauga ardei cuburi, usturoi si rosii.
Se adauga apa si telina intreaga. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Abia inainte cu o jumatate de ora de servire se adauga boia de ardei Szeged, astfel sosul ajunge la o densitate corespunzatoare.
Se serveste cu galuste, cartofi fierti sau cu garniture de orez.
Alta mincare recomandata
Dovlecei umpluti
Ardei umpluti
Tocanita de pui
A venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...
Mancare de spanac, cu leurda si orezOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj