Puiul se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita, cu morcovul si ceapa taiata in doua. Dupa ce a fiert, se scoate din apa si se desfac
Puiul se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita, cu morcovul si ceapa taiata in doua. Dupa ce a fiert, se scoate din apa si se desface in bucati. Acestea se pun intr-un vas, pe foc, in untul fierbinte, dar nu se lasa la prajit. Se toarna apoi vinul si se presara patrunjelul verde tocat, se lasa sa fiarba inabusit pana cand carnea este bine fiarta. Bucatile de pui, se scot iar in vasul cu sos se adauga ciupercile feliate si se lasa aproximativ zece minute la fiert. Se pun apoi galbenusurile amestecate cu zeama de lamaie.
Se aranjeaza puiul pe platou si se toarna deasupra sosul de ciuperci si se presara cu patrunjel verde tocat. Orezul fiert se aranjeaza in portii pe marginea platoului si se presara cu cascavalul ras.
Alte retete recomandate:
Simplu aromat și ușor! Dor de vară, dor de mare! Spor și poftă bună!
Spaghete cu creveti aromatizațiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa