Ceapa rosie taiata marunt se caleste in putin ulei, se adauga carnea taiata cubulete si se prajeste la foc mare. Se toarna vin rosu incat sa acopere
Ceapa rosie taiata marunt se caleste in putin ulei, se adauga carnea taiata cubulete si se prajeste la foc mare. Se toarna vin rosu incat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Dupa 30 de minute se adauga si rondelele de morcov si nap, foile de dafin, pasta de tomate, cimbrul, telina data pe razatoare, patrunjelul taiat marunt si usturoiul zdrobit. Daca e necesar, se mai toarna vin rosu. Mai tarziu se adauga ciupercile taiate felii si ceapa marunta.
Alte mancaruri retete recomandate
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Ciuperci la cuptor
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa