Pentru tocana din carne de vita cu smantana carnea se spala si se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru tocana din carne de vita cu smantana carnea se spala si se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Faina se cerne. Bucatile de carne se sareaza, se inabusa impreuna cu ceapa in untura sau ulei si 150 ml apa, care se adauga treptat. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, cuburile MAGGI, chimen, sare, piper, cca 850 ml apa si se fierbe 40 minute. La finalul fierberii, se adauga smantana.
Tocana din carne de vita cu smantana se serveste calda, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase